top of page

Onze werking

Wij werken niet met wachtlijsten, omdat vaak wanneer er een nestje is geboren, de personen al vaak een ander kitten sneller gevonden hebben. Er kan wel aangegeven wanneer er interesse is en er wenst gewacht te worden voor een kitten, maar alsnog wanneer de kittens geboren zijn dient de geïnteresseerde ons te contacteren en wij houden rekening met het vorige bericht om te wachten. 


~Onze kittens groeien op in huiselijke sfeer, worden aan zoveel mogelijk blootgesteld van geluiden. 

~Onze kittens hebben steeds een vaste prijs!
Het gebeurt wel eens dat men gaat bieden op een kitten of dat men aandringt om een kitten goedkoper te verkopen.. dat heeft dus geen zin. Alsook berichten met vragen over enkel de prijs beantwoorden wij niet. Onze kittens zijn levende wezens waar wij 13-15 weken vol met liefde voor zorgen en niet gewoon een stuk meubilair.
Een nette voorstelling van de familiale situatie wordt erg geapprecieerd.

~Onze kittens mogen pas ten vroegste vanaf de 6e week worden bezichtigd.
Tijdens de eerste weken zijn kittens nog erg fragiel en dus ook vatbaar voor ziekten van buitenaf, daarom nemen we wat dat betreft dus geen risico's. 
Men kan ons tijdens die periode wel op de hoogte brengen over de eventuele interesse voor een kitten, er kan eveneens een optie worden genomen.
Een optie nemen is geheel vrijblijvend (kosteloos) en de optietermijn wordt onderling overlegd.

*Beschikbaar* Het kitten is vrij voor optie (onze kittens staan niet beschikbaar vanaf de geboorte, wanneer wij vinden ze oud genoeg zijn voor optie, dan pas komen ze beschikbaar).
*Optie* Er kan optie genomen worden tot dat er bezoek is gebracht, na bezoek kan er van beide partijen afgehaakt worden voor reservatie. Tot het bezoek is het kitten in optie voor de eventuele koper.  
*Gereserveerd* Na het bezoek wordt er beslist of er een match is tussen kitten en koper. Indien wij hiermee akkoord gaan kan het kitten gereserveerd worden. Hiervoor vragen wij een aanbetaling, hiervan wordt een bewijs meegegeven.
(het bewijs wordt in tweevoud opgemaakt, en door beide partijen ondertekend)
Hierna kan het kitten niet meer vrij komen voor anderen. 

~Een kitten bezichtigen is uiteraard geheel vrijblijvend, maar enkel bij echte interesse! Wij zijn uiteraard geen winkel waar u te pas en te onpas kan binnenwandelen.

~Wij verkopen géén kitten via internetsites.
Men kan bij interesse contact opnemen via het contact-formulier of via facebook/instagram /google voor meer informatie betreffende een kitten en ons op de hoogte brengen over de belangstelling in een bepaald kitten. 
Evt. kan er vervolgens een optie worden genomen.
Maar als men een kitten wil reserveren, dan moet men eerst op kittenbezoek komen. Pas daarna wordt beslist door beide partijen of we akkoord zijn!

~De fokker behoudt ook steeds het recht om iemand een kitten te weigeren, of een gereserveerd kitten te annuleren, dit gebeurt enkel wanneer de fokker van mening is dat dit voor het kitten het beste is, en gebeurt dus niet omwille van vooroordelen, maar vooral in het belang van het kitten! Het voorschot wordt hierbij dan terug betaald.


~Wij verhuizen wanneer wij minimaal 13 weken zijn in België en 15 weken voor Nederland. Wanneer wij verhuizen zijn volledig conform aan de Belgische wetgeving:

-steriel
-paspoort     
-2 x gevaccineerd conform Belgische wetgeving
-ontwormd
-chip
-stamboom
-kittenpakket incl voeding
-garantie FOD 
-..

Alsook zijn beide ouders netjes getest op HCM door middel van echo, PKD via DNA, Fiv en Felv. Hier krijgen de kopers ook een kopie van mee

Prijzen zijn incl 21 % btw 1400€

_19A7586-bewerkt.JPG
131695941_136373808115935_3662550405577250162_n.jpg
bottom of page